Alla nyheter

Träffa oss på Elmässan!

Den 16–17 oktober är det äntligen dags för Elmässan i Kista, och vi ser fram emot att möta både kunder, nyfikna besökare och samarbetspartners. Du hittar oss i monter N:03 tillsammans med vårt systerbolag Distansia.

I vår monter får du chans att uppleva framtidens utbildning inom bland annat elsäkerhet och ATEX. Vi presenterar våra innovativa eLearning-kurser, utvecklade i UnReal-motorn (samma teknik som används för att skapa Fortnite). Testa att spela i vår 3D-värld Electricity™ och utforska en helt ny nivå av interaktivt lärande. Fina priser utlovas till de som toppar high score under mässans båda dagar!

Våra experter finns på plats för att diskutera företagsförlagda, skräddarsydda utbildningar inom elsäkerhet, teknik, arbetsmiljö, ATEX eller automation. Ta chansen att prata om hur ni kan stärka ert elsäkerhetsarbete och få inblick i hur Trainors Elektrikerskola kan hjälpa dig att utvecklas och växla kompetens inom elektrikeryrket.

Är du redo för nästa steg i karriären? Prata med vårt systerföretag Distansia om hur du kan utveckla dina möjligheter genom att läsa Auktorisation A, AL eller B – som du läser 100% på distans.

Som ett extra tack för att du besöker vår monter får du en kostnadsfri licens till vår populära eLearning-kurs Första hjälpen vid elolyckor (värde ca 500 kr).

Elmässan är dessutom gratis att besöka. Registrera dig för din kostnadsfria biljett här!